top of page

Finansiering

Hur handlar jag?

När du handlar hos oss har du alltid möjlighet att delbetala via Klarna. Vi använder oss utav Klarna Payments vilket gör det möjligt för dig att välja mellan att betala via faktura, delbetalning, direktbetalning eller kortbetalning.

För att köpa din online kurs kommer du skickas vidare till vår utbildningsportal, Kajabi, där du gör ditt köp direkt på vår online utbildnings - hemsida. Kajabi är en en ledande kursportal och ditt köp kommer att hanteras utav Klarna, precis som på vår hemsida. Här har du även ett alternativ att betala tryggt direkt med kort via Stripe. Välj då att fylla i dina kortuppgifter och klicka på "slutför min betalning". För att betala med Klarna klickar du direkt på "Klarna express Checkout"

När du handlar en fysisk kurs hos oss lägger du kursen i varukorgen här på sidan och klickar dig sedan vidare till kassan. Där väljer du vilket utav Klarnas betalningsalternativ som passar dig bäst och gör ditt köp. Alternativt kontakta oss direkt så hjälper vi dig personligen.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Namnlös (1080 x 600 px).png
bottom of page