top of page

Onlineutbildningar
– hur går det till?

Att läsa en utbildning online ger dig möjlighet att studera när det passar just dig, du får friheten att lära dig i din egen takt. När du går en onlinekurs hos oss på Dermacell skönhetsskola så får du tillgång till vår läroplattform där du i video- och textformat kommer att få lära dig steg för steg hur behandlingen går till.

Från dagen du köper kursen har du ett år på dig att gå klart den och få ditt certifikat. Du har alltid två års support från oss, vi vill att du ska känna dig trygg och säker i din behandlingsmetod oavsett om du gått en fysisk utbildning hos oss eller en onlineutbildning. 

I varje utbildning kommer det att framgå vad som krävs av dig för att du ska få ditt certifikat.

Namnlös design-8.png

När du klickar på kursen nedan kommer du till en informationssida om kursen. Är du intresserad av att köpa kursen klickar du vidare på "köp kursen" och hamnar då på aktuell kurs på vår webbkursplattform Kajabi, givetvis kan du betala med Klarna även här. 

Efter du har köpt din kurs kommer du att få ett inlogg till Kajabi där du nu kan gå din onlineutbildning. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

bottom of page